DDB uitgesloten van derogatietop

De Dutch Dairymen Board (DDB) is gepikeerd omdat de belangenorganisatie niet is uitgenodigd voor de derogatietop van vanavond. Eensgezindheid in de sector is juist zo belangrijk om zo snel mogelijk tot een nieuwe garantie voor de derogatie te komen, stelt voorzitter Sieta van Keimpema.

Deel dit topic

Reacties

gerrie-hul
Organisaties die vinger op de gevoelige plek legt kunnen ze zeker niet gebruiken Kunnen ze niet zeggen dat het gedragen word door de gehele sector
MTSTAMMINGA
@gerrie-hul
Dus NMV en DBB zijn het ook al niet meer met elkaar eens?

Koeien slachten werkt niet denk ik ,slom regeling vroeger was toch ook koeien slachten en er zou minder melk komen
+1
Dre van Helmond
Wat de DDB wil is niet het probleem ,het fosfaat is het probleem.
MTSTAMMINGA
Quote Reactie van @Dre van Helmond:
het fosfaat is het probleem

En daar voor koeien slachten werkte niet ,moet het fosfaatrecht er ook bij gelevert worden wat er nog niet is Dan kan zulks helpen denk ik

Het probleem was en is momenteel
De verdedeging [regelgeefing] is te zwak voor onse aan val [ceratief omgang met regelgeefing]
+1
koeboer
De zuivel de banken en veevoer industrie moeten het oplossen Kees mag de koffie rondbrengen.Of wil Sita er ook graag bij zijn om de koek rond te brengen..
+1
weurding
@koeboer denk de koek is op 😉

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1.004